Goed begin van het outdoor seizoen

Inmiddels hebben we al weer een aantal mooie buitenwedstrijden achter de rug. Het outdoor seizoen begon wat minder goed door het slechte weer waardoor de eerste wedstrijden al werden afgelast. Ondanks het wisselvallige weer hebben we een aantal mooie concoursen gehad.

Bea startte met Zlatan de eerste keer buiten op CH Oosterwolde en won daar de eerste proef met maar liefst 227 punten in het Z2. De week erna lieten zij zich weer van hun goede kant zien en werden ze tweede met 220 punten!

Milou kwam een aantal weken geleden voor het eerst in de baan met Zidane. Ze kwamen uit in de klasse Z2 dressuur en wisten daarin gelijk een mooie winstpunt te behalen (218 punten). In Oosterwolde was de bodem erg slecht waardoor Zidane niet fijn liep, maar afgelopen vrijdag deed hij in Drachten weer goed zijn best. In de eerste proef werden ze vierde met 215 punten.

Ook Quantro laat zich van haar goede kant zien. In Oosterwolde was ze nog wat gespannen in de proeven, maar op CH Oranjewoud kon Milou twee fijne proeven rijden in het ZZ-licht. Ze werden hier 1e en 3e met 214 en 212 punten. Afgelopen vrijdag behaalden ze ook weer een mooie winstpunt met 213 punten!

Kortom ons seizoen is goed begonnen en we hopen deze resultaten voor te zetten!

JH4N0608-001Oranjewoud 2014-2