NIEUW!!! Compleet Ruitertrainingsarrangement in Zorgvlied!

In samenwerking met Hotel/Restaurant Villa Nova in Zorgvlied, bieden wij een exclusief Ruitertrainingsarrangement met je paard aan. Een compleet verzorgd arrangement om samen met je paard iets te leren en te genieten van de mooie omgeving van het Drents Friese Wold! Het complete arrangement bestaat uit 1 of 2 overnachtingen voor jezelf en je paard, ontbijt, 1 driegangen diner, 1 ruitertraining en 1 les te paard.

  • Ruitertrainingsarrangement met 1 overnachting: 159,50 p.p.
  • Ruitertrainingsarrangement met 2 overnachtingen: 218,50 p.p.

Tijdens de Ruitertraining ga je aan de slag met diverse fysieke en mentale oefeningen voor een betere balans, focus, coordinatie, weerbaarheid en reactievermogen. Tijdens de les werk je aan een correcte houding en zit, een goede balans en de mentale en fysieke inwerking op je paard. Tijdens beide trainingen werk je aan je persoonlijke verbeterpunten en wordt het Eco-coach principe toegepast (www.eco-coach.nl).

Het sfeervolle Hotel-Restaurant Villa Nova ligt centraal in Noord-Nederland op de grens van Drenthe & Friesland in het dorpje Zorgvlied met het Drents-Friese Wold als prachtige “voortuin” en beschikt over een prachtig stallencomplex. Het paardenhotel beschikt over 20 ruime boxen rond een grote – overdekte – binnenplaats. De boxen zijn gevuld met een lekkere dikke laag stro. Uw paard kan na de rit lekker ontspannen onder het solarium en eventueel uitlopen in de wei of de paddock. Direct naast de stal ligt een buitenrijbak.

In de omgeving kun je genieten van de mooie menroutes en ruiterroutes (160 km) door het Drents Friese Wold.

Het arrangement is eventueel uit te breiden met extra overnachting(en) en/of trainingen. Andere opties zijn ook bespreekbaar.

Voor meer informatie over de accomodatie: www.villa-nova.nl

Ruitertrainingsarrangement