Vanaf 13 mei Ruitertraining te Beilen

Ruitertraining Beilen

We zijn allemaal zo goed mogelijk bezig met de training van onze paarden en we verwachten veel van ze, maar vergeten we vaak onszelf niet? Je eigen conditie, coördinatie, balans, ademhaling en concentratie zijn minstens zo belangrijk om goed te kunnen presteren en het uiterste uit je paard te halen!

De training duurt per keer 1,5 uur waarvan de helft mentaal is en het andere deel fysieke training. Tijdens de mentale trainingen worden o.a. onderwerpen behandeld als omgaan met stress/spanning, positief denken, doelen stellen, focussen, ademhaling en visualiseren. Tijdens de fysieke training wordt er gewerkt aan o.a. balans, correcte houding, coördinatie, conditie, ademhaling, stabiliteit, kracht, snelheid en reactievermogen. Wat je leert in het mentale deel wordt ook toegepast in de fysieke oefeningen. Wanneer je mentaal en fysiek beter in conditie bent heeft dit een goede invloed op de inwerking op je paard en jullie prestaties.

Wil je ook beter presteren, stiller op je paard zitten of beter focussen? Doe dan mee aan deze Ruitertrainingen! De trainingen zijn voor iedereen ongeacht niveau, leeftijd en discipline.

Wanneer: 5 trainingen op dinsdag van 19.30 tot 21.00 uur (1x in de 14 dagen)
1e training is op dinsdag 13 mei a.s. (na 5 trainingen zijn vervolg lessen mogelijk)
Waar: Drenthehal, Eursingerweg 1 te Beilen
Kosten: € 125,- p.p.
Opgave en info: stalfaber@gmail.com

Knipsel