Cursus Ruitertraining in een nieuw jasje!

4 november starten we met een nieuwe cursus Ruitertraining, maar dit keer in een hele nieuwe vorm! Voorheen bestond de cursus uit 5 avonden fysieke en mentale trainingen in de gymzaal. Dit hebben we nu uitgebreid naar 7 van deze trainingen in de zaal en 3 trainingen te paard! Deze combinatie in een iets langere periode geeft de deelnemers een compleet pakket waardoor ze na 10 trainingen duidelijk verschil kunnen merken in hun houding en gedrag! Voor degene die alleen de zaaltrainingen wil volgen is dat ook mogelijk.

De cursus bestaat uit 10 trainingen op dinsdagavond, waarvan 7 trainingen in de gymzaal en 3 te paard (1x in de 14 dagen). De training in de zaal duurt per keer 1,5 uur waarvan de helft mentaal is en het andere deel fysieke training. Tijdens de mentale trainingen worden o.a. onderwerpen behandeld als omgaan met stress/spanning, positief denken, doelen stellen, focussen, ademhaling en visualiseren. Tijdens de fysieke training wordt er gewerkt aan o.a. balans, correcte houding, coördinatie, conditie, ademhaling, stabiliteit, kracht, snelheid en reactievermogen. Wat je leert in het mentale deel wordt ook toegepast in de fysieke oefeningen. De 1e,6e en 10e training gaan we op het paard werken aan een correcte houding, zit en balans. Ook gaan we hierbij het mentale deel toepassen. Wanneer je mentaal en fysiek beter in conditie bent heeft dit een goede invloed op de inwerking op je paard en jullie prestaties!

Wil je ook beter presteren, stiller op je paard zitten of beter focussen? Doe dan mee aan deze Ruitertrainingen! De trainingen zijn voor iedereen ongeacht niveau, leeftijd en discipline.ruitertraining, cursus, ruiterfitness, mentale training, fysieke training, zitles

Wanneer: 7 zaaltrainingen op dinsdag van 19.30 tot 21.00 uur (start 18 nov.)
3 trainingen te paard op dinsdagavond (start 4 nov.)

Waar: Zaaltraining in de gymzaal bij Multifuncioneel centrum te Jubbega
Training te paard in de Bosmanege in Bakkeveen

Kosten: € 295,- p.p. (10 x) € 210,– (alleen 7 zaaltrainingen)

Opgave en info: stalfaber@gmail.com