Vanaf 8 oktober cursus Rechtrichten in Vinkega!

Vanaf 8 oktober starten wij met een cursus Rechtrichten. Deze cursus wordt verzorgd door 4Milou in Paardensportcentrum De Zuidstroom te Vinkega.

In de cursus leert men alles over het rechtrichten van een paard. De belangrijkste vraag die in de cursus duidelijk wordt is: “Hoe herkennen we een links- of rechtsgebogen paard en wat gaan we er aan doen om dit paard recht te krijgen?” Om dit duidelijk te krijgen wordt de trainingsmethode uitgelegd, de anatomie van het paard besproken en niet onbelangrijk de inwerking van de ruiter op het paard. Daarnaast worden ook de gevolgen van een scheef paard besproken, gaan we in op trainingsfysiologie en zullen de paarden aan de longeerlijn worden rechtgericht. Kortom een compleet pakket in 8 avonden!

De cursus is geschikt voor iedereen die het beste voor heeft met zijn paard en deze graag gezond en happy wil houden!

De kosten voor de cursus zijn 295,- euro p.p. (inclusief naslagwerk). De avonden zijn van 19.00 uur tot 22.00 uur. Start 8 oktober en dan aansluitend 1x per 14 dagen (i.v.m. feestdagen zijn de 7e en 8e cursusavond op 7 en 21 januari). Minimaal 6 deelnemers en maximaal 12. Aanmelden kan tot 1 oktober.

Klik hier voor meer info over de cursus.